slogan
logo
pocetnaonamauslugedownloadkontakt
radno vreme welcome

 

STANDARDNA DOSTAVA

DOSTAVA VEĆEG BROJA POŠILJKI

POSEBNE USLUGE

logo

Kako bi na najbolji način odgovorili na sve posebne zahteve naših klijenata nudimo Vam i širok spektar posebnih usluga.

SVAKODNEVNA DOSTAVA NA POŠTU I U BANKU

U posebne usluge Beo Messenger-a spadaju usluge svakodnevog dostava pisama ili paketa na poštu kao i dostava virmana u banku. Ova usluga se naplaćuje na mesečnom nivou i iznosi 6 000 RSD*. Ova usluga podrazumeva dnevno jedan odlazak od klijenta do pošte ili banke.

POVRATNA VOŽNJA

Posebne usluge vezane za standardnu dostavu su povratak na adresu pošiljaoca koji iznosi 50 % od naplaćene cene vožnje.

ČEKANJE NA PREUZIMANJE POŠILJKE

Takođe u poslebnu uslugu standardne dostave spada i čekanje na preuzimanje pošiljke koje se naplaćuje nakon 10 minuta čekanja i iznosi 100 RSD* za svakih narednih 10 minuta čekanja kurira na preuzimanje ili isporuku pošiljke.

PONOVNI ODLAZAK NA ADRESU

Ukoliko je kurir bio na adresi i iz nekog razloga nije mogao da isporuči pošiljku, ponovni odlazak na adresu se naplaćuje kao nova dostava.

OTKAZIVANJE DOSTAVE PO DOLASKU KURIRA

Otkazivanje dostave po dolasku kurira ili nakon 30 minuta od naručivanja dostave se u zoni naplaćuje 200 RSD*, van zone 400 RSD* i za pick-up 500 RSD*.

BEO MESSENGER POMOĆNIK

U posebne usluge ubraja se i angažovanje Beo Messenger pomoćnika koji će pomoći pri istovaru teških pošiljki ukoliko Vi niste u mogućnosti da obezbedite istovar. Cena pomoćnika je 300 RSD* za prvih 10 minuta, a svakih narednih 10 minuta se dodaje po 100 RSD*.

PONOVNO SLANJE FAKTURE

U posebne usluge spada i ponovno slanje fakture usled gubitka i tarifira se kao dostava od kancelarije Beo Messenger-a do Vaše kancelarije.

POVRATNA INFORMACIJA NAKON IZVRŠENE ISPORUKE

Ukoliko Vam je potrban dokaz o isporuci pošiljke nudimo Vam i uslugu slanja faksom ili mejlom skenirane dostavnice i cena te usluge iznosi 50 RSD*.

PAKOVANJE I ADRESIRANJE KOVERTI KOD DOSTAVE VEĆEG BROJA POŠILJKI

Pakovanje i adresiranje koverti kod dostave većeg broja pošiljki iznosi 30 RSD* po koverti.

* sve cene su izražene bez uračunatog PDV-a

 

 

 

 
   


footer